Design for Conversion: Go mobile – or go extinct!

[aankondiging]  De gedachte dat de consument “always on” wil zijn, en overal en op elk moment toegang tot informatie wil hebben is niet nieuw. De rol van de mobiele telefoon als “ontsluiter” van online diensten, was voor de industrie ook al bijna 10 jaar vanzelfsprekend. Tot voor kort wilde het maar niet van de grond komen. Dat was toen, dit is nu! De voorwaarden voor succes zijn in rap tempo bij elkaar komen. Er ontstaat aansluiting tussen technische standaarden, mobiele infrastructuur, werkzame interface en consumentengedrag. En dat biedt grote kansen voor het ontwikkelen van nieuwe geldstromen. Maar het realiseren van deze kans stuit op aanzienlijke uitdagingen, anders dan standaard online diensten, en specifiek voor mobiele devices.

Design for Conversion – The Mobile Edition
11 december 2009, Amsterdam
Meld je snel aan! (early bird korting sluit morgen!)

3 disciplines paving the way for mobile success

In onze ogen zijn er 3 disciplines van belang om conversie via mobiele devices te optimaliseren: experience design (voor een effectieve ervaring), analytics (meten is weten) en persuasive technology (consumenten verleiding). Tijdens deze dag laten we ons inspiren door de ervaring en inzichten van thought leaders uit de industrie, en stimuleren we de samenwerking tussen de 3 disciplines. Zeer praktijk gericht werken we aan concrete voorbeelden, ontstaan er nieuwe ideeën en passen we onze gezamenlijk kennis meteen toe.

Keynotes

De keynotes van de dag zijn:

  • Jerome Nadel: Mobile Conversion: It’s more than the phone
  • Scott Weiss: Mobile Persuasion: Best Practices, Tips, and Tricks
  • Eric Siegel: Predictive Analytics on the Fly: Real-Time Persuasion of Mobile Customers
  • Priya Prakash: Nog geheim

Team captain

Ikzelf ben van de partij als team captain om samen met mijn co-captain en groep de uitdagende ‘design for conversion’ opdracht te kraken. Ik heb er erg veel zin in!

Early bird korting eindigt 17 november

Dus schrijf je snel in!