Interactieontwerp en marketing vinden elkaar in ‘Design for Conversion’

Op vrijdag 19 september vindt er een unieke conferentie in Amsterdam plaats: Design for Conversion. Het centrale onderwerp laat zich raden: Hoe verhoog je de conversie met een goed ontwerp? Waarom moet je hieraan deelnemen? (1) Geweldige keynote-sprekers en (2) een hoogst interactief programma.

De conferentie is gericht op (online) marketeers en marketing managers, interactieontwerpers, search engine professionals, webanalytics experts en anderen die werken aan hun online conversie.

Keynotes

Er zijn 3 uitstekende sprekers gevonden om de deelnemers aan het denken te zetten:

Wedstrijd

Tussen de presentaties door gaan de deelnemers zelf aan de slag met een ‘ontwerp voor conversie’-opdracht, daarbij begeleid door een design-coach en een conversie-coach. Ook hier weer een mooie lijst namen, o.a. Ruben Timmerman, Robert-jan Verkade, Tanja de Bie, Ton Wesseling, Stefan Wobben en Ronald Verschueren.

De teamcaptains

Ook ik was benaderd als designcoach, maar helaas (het leek me erg leuk) moest ik afzeggen.

Wie 19 september nog wel vrij heeft staan in zijn agenda, meld je aan!