Eindelijk op SlideShare

SlideShare logoEindelijk heb ik eens de tijd genomen om een aantal van mijn presentaties te delen op SlideShare. Ik ben begonnen met de oudste twee, uit 2002. En wat blijkt? Eén ervan blijkt anno 2008 nog steeds actueel. De presentatie Interaction Design & Psychology werd na plaatsing bijna direct door SlideShare gepromoveerd tot ‘featured presentation’ en is in drie dagen tijd ruim 1300 keer bekeken, 155 keer gedownload en 15 keer ge’bookmarked’.

[slideshare id=243422&doc=2002-02-interaction-design-and-psychology-ferry-den-dopper-1201477503574020-3&w=425]

De presentatie is eigenlijk een verzameling aantekeningen van een tweedaagse workshop die ik in 2002 volgde. Sommige slides zijn beter te volgen met enige toelichting. Je kunt daarom de presentatie het beste downloaden: bij sommige slides heb ik notities toegevoegd.

Er is ook een SlideShare groep voor alle presentaties van Tam Tam. Op dit moment is het aanbod nog niet groot, maar dat komt vanzelf.

Een gedachte over “Eindelijk op SlideShare”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.