The New Marketing Cycle

Schema van de New Marketing CycleOndanks dat Web 2.0 al geruime tijd op de kaart staat, lijkt een groot deel van de marketingwereld zich nog niet te beseffen dat de technologische en sociale ontwikkelingen op het web een nieuwe marketingaanpak vragen.

Voor deze groep is Richard van Hooijdonk in de pen geklommen om een boekje uit te brengen over Marketing 2.0. Op Marketingfacts.nl licht hij een tipje van de sluier op van zijn Marketing 2.0 model, genaamd ‘The New Marketing Cycle‘.

Van Hooijdonk: “De nieuwe commerciële strategie omvat echter veel meer dan Web 2.0. Daarom ben ik enige tijd geleden begonnen met het in kaart brengen van de verschillende facetten van Marketing 2.0 en heb deze kort en bondig beschreven in 12 hoofdstukjes.” De komende weken publiceert Van Hooijdonk deze hoofdstukken achter elkaar op Marketingfacts om feedback te verzamelen.

Geïnteresseerd? Hou dan de komende weken Marketingfacts in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *